UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни вдарили керованою ракетою по цивільному авто на Харківщині. Загинули волонтери

Росіяни продовжують вбивати мирних українців.

Росіяни обстріляли село Гур’їв Козачок Богодухівського району Харківщини, повідомив очільник ОВА Олег Синєгубов. Внаслідок обстрілу загинули люди.

«Протитанкова керована ракета росіян влучила у цивільний автомобіль, який рухався у напрямку вищевказаного населеного пункту.  За попередніми даними, в автомобілі знаходилися 4 людини, які загинули на місці», – повідомив Синєгубов. 

Він додав, що деталі обстрілу встановлюються. Очільник ОВА підкреслив, що це черговий терор з боку росіян проти мирного населення.

Оновлено: Згодом Синєгубов уточнив, що внаслідок прямого влучання окупантів із ПТКР «Корнет» загинули не четверо, а двоє людей. Обоє – жителі смт Золочів. На момент удару в автомобілі перебували 52-річний чоловік та 53-річна жінка, які були волонтерами.

Читайте також: Під ворожими обстрілами перебували три райони Харківщини: голова ОВА розповів про наслідки 

Протягом минулої доби російські війська з артилерії та мінометів обстрілювали прикордонні та прифронтові населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів Харківщини. У смт Дворічна Куп'янського району внаслідок російських ударів поранення дістав 36-річний цивільний чоловік.