UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни вдарили дронами по переправі Орлівка-Ісакча між Україною та Румунією

Пошкоджено пункт пропуску та близько 30 вантажівок, шість фур зайнялися.

Сьогодні під час масованої повітряної атаки на південь Одеської області росіяни вдарили «шахедами» по поромній переправі через Дунай «Орлівка-Ісакча». Про це повідомили місцеві пабліки.

Ця переправа розташована в Ізмаїльському районі Одещини, вона з’єднує Україну та Румунію.

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер поінформував, що в Ізмаїльському районі відбулись влучання у припортову інфраструктуру:

«Постраждали двоє чоловіків, водії вантажівок. Одному з них медичну допомогу надали на місці, другого з важкою травмою руки ушпиталили.

Пошкоджено будівлю пункту пропуску, складські приміщення, близько 30 вантажівок, шість фур зайнялися. Вогнеборці ліквідували пожежі».

Читайте також: Ворожі дрони атакували Україну, в Миколаївській, Кіровоградській та Черкаській областях пролунали вибухи

На відео, котре опублікував один з одеських пабліків, пасажир рейсового автобусу Бухарест-Одеса ділиться своїми враженнями від поїздки з використанням ненормативної лексики.

Олег Кіпер каже, що під час атаки ударними безпілотниками сили протиповітряної оборони працювали надзвичайно напружено – «більшість дронів збита».

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 26 вересня, починаючи із 1.30 росіяни масовано атакували "шахедами" південь Одеської області.