UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни вбили та поранили жителів Донеччини. В ОВА розповіли про обстріли чотирьох напрямків

Росіяни минулої доби на Донеччині обстріляли, донецький, волноваський, горлівський та лисичанський напрямок.

Росіяни минулої доби обстріляли населені пункти Донецької області на чотирьох напрямках, повідомив очільник обласної військової адміністрації Павло Кириленко. На жаль, не минулося без загиблих та поранених.

На волноваському напрямку росіяни обстріляли з РСЗВ «Град» Новоукраїнку Вугледарської громади.

На донецькому напрямку росіяни вбили мирного жителя Максимільянівки, ще чотирьох поранили. Чотири рази ворог обстріляв Кухарівську громаду, зокрема, населені пункти Курахове, Острівське і Дачне. Зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки та Очеретинської громади.

На горлівському напрямку росіяни гатили по Торецьку, де поранили двох людей. У місті також пошкоджено шість будинків, шість об’єктів інфраструктури та одну адмінбудівлю.

Читайте також: Росіяни гатили по чотирьох напрямках Донеччини. Загинули мирні жителі

У Часовоярській громаді внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено три будинки. У Соледарській громаді у Никифорівці зруйновано один будинок, пошкоджено ще чотири.

На лисичанському напрямку у Званівці ворог своїми обстрілами знищив чотири будинки. Зафіксовано 13 обстрілів Лиманської громади.

«Всього за добу росіяни вбили одного жителя Донеччини, поранили ще сімох», – додав Кириленко.

Раніше Генштаб повідомив, що ворог не полишає спроб окупувати Луганську та Донецьку області. Протягом минулої доби на Донбасі відбулось 43 бойових зіткнення. Найзапекліші бої ведуться в місті Мар’їнка. Тут наші захисники відбили численні атаки ворога, завдавши йому значних втрат.