UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни у Вовчанську готуються до штурму в районі Агрегатного заводу

Військові розповіли про ситуацію на харківському напрямку.

Росіяни у Вовчанську Харківської області готуються штурмувати район Агрегатного заводу. Про це повідомило оперативно-тактичне угруповання військ «Харків»

«У Вовчанську ворог здійснює підготовку до проведення штурмових дій у кварталі багатоповерхової забудови та у районі Агрегатного заводу. З цією метою противник залучив додатковий особовий склад загону «Шторм» 153-го танкового полку 47-ї танкової дивізії, провів заходи логістичного забезпечення», – йдеться у повідомленні.

Тоді як в районі Глибокого росіяни мінують місцевість. На цьому напрямку ворог задів особовий склад підрозділів 155-ї окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту РФ, і в них, зазначили в ОТУ, низький морально-психологічний стан.

Читайте також: У Вовчанську ЗСУ знищили російську БМП із десантом

Загалом, на харківському напрямку ситуація суттєво не змінилась. Окупанти продовжують атакувати Сили оборони України.

«Протягом минулої доби відбулося  6 бойових зіткнень. Також ворог завдав 1 авіаудар, використавши 2 КАБи. Окупанти завдали 40 ударів дронами-камікадзе та 429 разів обстріляли позиції Сил оборони України», – додали в ОТУ.

Повідомлялося, що російські війська в районі Вовчанська постійно намагаються покращити своє тактичне положення. Водночас окупанти не зменшують чисельності військ на харківському напрямку попри події в Курській області.