UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни цілий день обстрілювали Нікопольщину — голова ОВА

На щастя, обійшлось без жертв.

© Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА)
© Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА)
© Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА)

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що росіяни цілий день гатили по населених пунктах Нікопольщини. Зокрема, окупанти застосовували дрони та артилерію, йдеться у повідомленні Лисака в Telegram.

Читайте також: Росіяни масовано обстріляли міста Донецької області: п'ятеро поранених

Удар загарбників прийшовся на районний центр, а також Мирівську, Червоногригорівську та Покровську громади. У самому Нікополі росіяни пошкодили 10 приватних будинків та сім господарських споруд. Також ворог вдарив по продуктовому магазину, авто, парканам та лініям електропередач.

«Звідусіль обійшлося без жертв і постраждалих. В інших районах області з тривогами. Втім, на щастя, без атак», — зазначив Лисак.

Нагадаємо, 17 червня під час чергової атаки росіян на Нікополь постраждали дві жінки. У стані середньої тяжкості їх госпіталізували до лікарні. Удар по місту росіяни нанесли артилерією.

Під час обстрілів 23 червня росіяни також поранили двох людей на Херсонщині. Херсонська обласна військова адміністрація повідомляла, що у чоловіків віком 59 та 61 років лікарі діагностували контузії, черепно-мозкові та вибухові травми.