UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни розширюють свій виступ в районі Очеретиного – на які наступні населені пункти вони націлилися

Після окупації Сокола та Новоолександрівки росіяни рушили на Євгенівку та Воздвиженку.

На покровському напрямку, в районі Очеретиного, після окупації Сокола та Новоолександрівки росіяни очікувано рушили на Євгенівку та Воздвиженку. Про це повідомив у український військовий журналіст Богдан Мирошников.

Він каже, що за Євгенівку вже точаться важкі бої, а також фіксує просування росіян на 200 метрів у районі Новоолександрівки та в напрямку Воздвиженки, де ворог навіть досягав південних околиць села, але був відкинутий на вихідні рубежі.

Читайте також: Речник ЗСУ після статті WSJ: Росіяни активізували свої зусилля на різних напрямках

Український інформаційний ресурс DeepState, який вчора, 1 липня, о 23.43  оновив свої інтерактивні карти, зафіксував просування росіян і в районі Євгенівки.

очерет207.jpg (27 KB)

Генеральний штаб ЗСУ у своєму вечірньому зведенні також повідомляє про активні бойові дії в районі Очеретиного та на покровському напрямку загалом. Тут від початку доби росіяни 44 рази штурмували позиції ЗСУ.

Читайте також: На сіверському напрямку росіяни захопили відразу два населених пункти – що про це кажуть Генштаб ЗСУ та карти

Станом на 22.30 1 липня все ще тривали 14 ворожих атак поблизу населених пунктів Новоолександрівка, Новоселівка Перша, Євгенівка, Сокіл, Восход та Нетайлове.

Раніше повідомлялося, що на покровському напрямку росіяни намагаються вийти на костянтинівську трасу, яка має важливе логістичне значення.