UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни розширюють свій виступ в районі Нью-Йорка – експерти кажуть, де агресорам вдалося просунутися: карта

Загалом на торецькому напрямку наші війська відбивали 19 атак.

У Донецькій області, на торецькому напрямку росіяни додатково просунулися на 200 м у селі Нью-Йорк. Про це повідомив у Telegram український військовий журналіст Богдан Мирошников.

При цьому він зауважує, що нині загарбники просуваються не так швидко, як раніше: «Схоже, що окупантам у Нью-Йорку вже найближчим часом знадобиться перегрупування та поповнення, бо темпи їхнього просування суттєво впали».

Читайте також: Війська РФ завдали удару по Нью-Йорку на Донеччині: зруйновано під’їзд, четверо загиблих

Тим часом український інформаційний ресурс DeepState, котрий нещодавно оновив свої інтерактивні карти, зафіксував просування ворога біля Юріївки.

нью.jpg (47 KB)

Це трішки на південь від Нью-Йорку. Тут росіяни, очевидно, намагаються розширити свій виступ в бік Нью-Йорка, водночас атакуючи і на ділянці, наближеній до Торецька.

Читайте також: На околицях Торецька тривають жорсткі бої, окупанти намагаються зайти у місто

Генштаб ЗСУ поінформував у своєму вечірньому зведенні, що на торецькому напрямку наші війська відбивали 19 атак противника поблизу Торецька, Північного, Залізного та Нью-Йорка. 14 атак відбито, противник успіху не мав, тривають бої.

Раніше повідомлялося, що на Донеччині росіяни просуваються до стратегічних трас, зокрема, автошляху Покровськ-Костянтинівка.