UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни прострілюють трасу Покровськ-Костянтинівка — військовий

Сазонов розповів, чи вдалось окупантам перерізати цю трасу.

У район міста Часів Яр Донецької області, де кілька місяців йдуть важкі бої, вантажі вже місяць не возять трасою Покровськ-Костянтинівка, яка тривалий час прострілюється російською армією, розповів в інтерв'ю Radio NV  військовослужбовець Збройних Сил України Кирило Сазонов.

"Щодо цієї траси, то вона під обстрілами досить давно. Не менше, ніж місяць тому, в нас була команда: військовим із військовими вантажами не пересуватись (трасою Покровськ-Костянтинівка - ред.)", - повідомив він.

Читайте також: Битва за Часів Яр від першої особи: у Kraken'і показали 20-хвилинну нарізку з екшн-камер

Сазанов заявив, що фізично війська РФ цю трасу не перерізали.

"Я не можу розповісти деталі, тому що це військові справи, але не дуже просто все буде, як виглядає на карті, якщо вони захочуть вийти на цю трасу. На них чекає чимало сюрпризів", — сказав військовий.

Захисник також наголосив, що допускати росіян до траси Покровськ-Костянтинівка не можна.

"Бо це вже ближче вони будуть до Покровська, а з іншого боку — Костянтинівка.  Вона трохи далі, але тут все загалом поруч", - додав він.

Нагадаємо, речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин розповів, що у місті Часів Яр окупанти не перетнули головну лінію оборони ЗСУ. Але вони активно просуваються на схід у мікрорайоні "Канал".