UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни продовжують рівняти із землею Харківщину. Минулої доби в області четверо постраждалих

В ОВА розповіли про наслідки ворожих обстрілів.

Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Російські окупанти не припиняють обстрілювати Харківську область. Протягом минулої доби внаслідок ворожих обстрілів, а також через підрив на протипіхотній міні, постраждали четверо мирних жителів регіону, повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Так, у Козачій Лопані росіяни пошкодили три будинки та автомобіль. У селі Кам’янка, жінка наступила на протипіхотну міну «Пелюстка», внаслідок чого дістала поранення.

Під ворожий обстріл також потрапило село Юрченкове. Там горів будинок, господарча споруда та гараж. У селі росіяни прямим влучанням також зруйнували будинок та господарчу споруду.

Росіяни також не припиняють обстрілювати Вовчанськ. Там напередодні постраждали чоловік та жінка. У місті через обстріли горів автомобіль.

Читайте також: Росія може перетворити Харків на Алеппо – Литвиненко

Крім того, ворог вдарив по селу Кучерівка. Там внаслідок обстрілу горів кормоцех та господарчі споруди свиноферми.

У селі Зарічне ворог вдарив по території бази відпочинку. Там загорілись три одноповерхові дерев’яні будинки, двоповерховий корпус та їдальня.

У Старому Салтові також під обстріл потрапила база відпочинку. Там обійшлося без постраждалих. А у Вовчанських Хуторах, на жаль, постраждав чоловік.

Раніше речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин повідомив, що Збройні Сили України у районі Вовчанська на півночі Харківської області взяли у полон близько 60 російських військових. За його словами, це трапилося у неділю, 2 червня. Нині окупаційні війська продовжують наступати у районі міста та намагаються закріпитися у будинках.