UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни продовжують обстрілювати Донецьку область. Постраждала людина

В ОВА розповіли, як минула доба на Донеччині.

Протягом минулої доби росіяни обстріляли населені пункти Донецької області на чотирьох напрямках, повідомив очільник ОВА Павло Кириленко. На жаль, одна людина дістала поранення.

«Напередодні ввечері росіяни завдали ракетного удару по Черкаській громаді — пошкоджено будівлю АЗС», – зазначив Кириленко.

На волноваському напрямку росіяни обстріляли Новоукраїнку та Нескучне. На донецькому напрямку під ворожим артилерійським вогнем опинилися Красногорівка, Костянтинівка і Зоряне Мар'їнської громади. Внаслідок обстрілів пошкоджено 22 будинки у Курахівці. Зранку ворог ударив авіаракетою по Авдіївці. Там снаряд влучив у район коксохімічного заводу.

Читайте також: Росіяни обстріляли два населені пункти Донецької області: є загиблий і поранений

На горлівському напрямку пошкоджено два будинки: у Торецьку та Північному. На Нью-Йорк росіяни скинули авіабомбу ФАБ-500. На щастя, вона не розірвалася. У Часовоярській громаді ворог пошкодив дів багатоповерхівки, один приватний будинок і два нежитлові приміщення.

На лисичанському напрямку ворог своїми обстрілами пошкодив два будинки у Лиманській громаді: у Торському і Зарічному. Ще один будинок пошкоджено у Сіверську.

Нагадаємо, після обстрілів міста Часів Яр і села Антонівка Донецької області вдень 21 червня російські загарбники знову вдарили по регіону ввечері. Цього разу ворог атакував з повітря приватний сектор Покровська, поранивши чотирьох людей.