UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни продовжують обстрілювати Донеччину. Є поранений та багато руйнувань

В ОВА розповіли про наслідки обстрілів Донецької області.

Росіяни обстріляли населені пункти Донецької області на чотирьох напрямках, повідомив в. о. глави ОВА Ігор Мороз. На жаль, не минулося без постраждалих.

«Зранку росіяни завдали ракетного удару по Запоріжжю Покровської громади — пошкоджено три будинки», – повідомив Мороз.

Він додав, що на волноваському напрямку протягом доби росіяни гатили по Вугледару. Зокрема, ворог завдав по місту три мінометних обстріли, три обстріли з АГС, один артобстріл і один удар дроном-камікадзе. Пошкоджено будинок у Великій Новосілці.

На донецькому напрямку поранення дістав мирний житель Соловйового Очеретинської громади. У Мар'їнській громаді під обстрілами опинились Новомихайлівка, Антонівка і Парасковіївка. На ранок росіяни масовано вдарили по Авдіївці з артилерії. Гірник Курахівської громади зазнав двох авіаударів.

Читайте також: РФ встановила нову дату виходу на адміністративні кордони Донецької області — Барабаш

На горлівському напрямку у Марковому Костянтинівської громади пошкоджено три будинки і крамницю. У Часовоярській громаді росіяни пошкодили дві багатоповерхівки та один приватний будинок. У Соледарській громаді під обстрілами опинились Роздолівка, Васюківка і Міньківка. Крім того, ворог пошкодив будинок у Дружбі Торецької громади.

На лисичанському напрямку у Лимані пошкоджено 15 будинків. У Сіверську внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено будинки та нежитлову споруду.

Раніше повідомлялося, що російські окупаційні війська знизили частоту штурмів на таврійському напрямку, зокрема в районі міста Авдіївка Донецької області. Передумовою цієї ситуації стали суттєві втрати ворожої армії в живій силі й техніці.