UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни поцілили по житлових кварталах Херсонщини – в ОВА розповіли про загиблого і поранених

Ударів зазнали 26 населених пунктів регіону, включно з обласним центром.

Вчора, 24 червня, під час обстрілів Херсонщини загинула людина, ще три мирних мешканці області дістали поранення. Про це повідомив у Telegram начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

У проміжку між 06:00 24.06 та  06:00 25.06 під ворожим вогнем та авіаударами опинилися місто Херсон, а також Антонівка, Новокаїри, Томина Балка, Широка Балка, Станіслав, Михайлівка, Червоний Маяк, Гаврилівка, Новоберислав, Новоолександрівка, Понятівка, Токарівка, Ольгівка,  Микільське, Кізомис, Комишани, Львове, Тягинка, Дудчани, Одрадокам’янка, Зарічне, Велетенське, Зимівник, Придніпровське та Високе.

Читайте також: РФ обстріляла 23 населені пункти Херсонської області. Там загинули та постраждали люди

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема було пошкоджено 20 приватних будинків. Зафіксовано влучання в об'єкти критичної інфраструктури, адмінбудівлю, очисні споруди. Внаслідок обстрілів пошкоджені приватні атомобілі.

Раніше повідомлялося, що вчора, 24 червня, станом на 21.00 росіяни 33 рази обстріляли Сумську область. Тут було зафіксовано 108 вибухів.