UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни підняли в небо стратегічні бомбардувальники Ту-95МС, можлива ракетна атака

В повітрі 12 ракетоносіїв.

Сьогодні, 23січня,  моніторингові пабліки попередньо повідомили про зліт 12-ти  бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з аеродрому "Оленья", РФ.

"Входження до Саратовської області та Каспій-Волгодонського регіону розрахунково о 04:00-04:30", - спрогнозував час виходу ракетоносіїв на пускові рубежі телеграм-канал monitor.

Читайте також: Росіяни суттєво вдосконалили свої крилаті ракети, і це потребує від України ходу у відповідь - Скібіцький

"Виліт ймовірно бойовий, а це означає, що в районі Енгельса вони будуть швидше за все о 04:30 – 05:30", – пише паблік "Николаевский Ванёк". – "Якщо пуски будуть звідси – тоді ракети очікуємо в нашому повітряному просторі близько 05:30 – 06:00".

Паблік припускає й інший варіант розвитку подій: "В районі Каспійського моря вони будуть швидше за все о 05:20 – 06:30. Якщо пуски будуть звідси – тоді ракети очікуємо в нашому повітряному просторі близько 06:50 – 08:00".

"Час дуже приблизний, з великою похибкою, точніша інформація про кількість бортів та їх курс буде ближче до ранку", – додав "Николаевский Ванёк".

Раніше повідомлялося, що 22 січня увечорі росіяни запустили ударні безпілотники для атак по території України. Повітряні Сили ЗСУ зафіксували рух кількох груп на південному напрямку.