UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни підірвали дорогу на кордоні з Україною та Білоруссю: Демченко прокоментував ситуацію

Він зауважив, що ЗСУ не цікавить Брянськ, чого не скажеш про центр прийняття рішень Росії. Тож "хай краще підірвуть його".

Окупанти підірвали дорогу на перехресті кордонів України, Росії та Білорусі в районі Чернігівської області, біля монумента "Три сестри". Як згодом заявив речник ДПСУ Андрій Демченко, сталося це ще вчора, 30 травня, в обідню пору. 

"Рубрика від "Київ за три дні" до "Підриваємо дороги, щоб нас не захопили, - повідомили спершу у пресслужбі ДПСУ. - Росіяни підірвали дорогу у Чернігівській області на стику кордонів України, Білорусі та Росії… хоча навряд їм це допоможе".

В коментарі УП Демченко припустив, що окупаційні сили побоюються, що Сили оборони підуть в наступ на Брянськ. 

"Вчора на Чернігівщині прикордонні наряди Держприкордонслужби в обідній час зафіксували вибух, який пролунав на напрямку стику трьох країн. Надалі було встановлено, що російські окупанти здійснили підрив дороги сполученням Чернігів-Брянськ, - зауважив Демченко. - Як бачимо, від "Київ за три дні" вони почали підривати дороги, певно побоюючись, що Україна піде у наступ на обласний центр. Але Україна не агресор. Як я вже наголошував, наша держава виключно обороняється і Брянськ нам не треба".

Та Демченко наголосив, що Україна зацікавлена в падінні центру прийняття рішень, де було ухвалено розв’язати війну проти нашої країни, "тож хай краще підірвуть його".