UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни під час обстрілу Херсонщини поранили дитину

Мова йде про вчорашній обстріл.

Росіяни на Херсонщині поранили 11-річного хлопчика, повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. Це сталося внаслідок обстрілу селища Сонячне, якого ворог завдав напередодні.

«Учора у селищі Сонячне Херсонської громади під удар ворога потрапив 11-річний хлопчик. У нього діагностували мінно-вибухову травму, а також поранення ніг», – зазначив Прокудін. 

Він додав, що хлопчика доставили до лікарні у стані середньої тяжкості. Медики роблять все можливе, аби вберегти дитяче життя та здоровʼя.

Загалом, за словами Прокудіна, протягом минулої доби внаслідок обстрілів Херсонщини одна людина загинула, ще п'ятеро дістали поранення

Читайте також: Росіяни атакували ударними безпілотниками Херсонську та Миколаївську області

Раніше повідомлялося, що росіяни завдали авіаудару по Бериславському району. Внаслідок удару по Одарокам’янці 43-річний чоловік отримав травми несумісні з життям. Також внаслідок авіаудару одну людину доправили до лікарні у тяжкому стані. Зараз медики намагаються врятувати мирного жителя. Крім того, множинні осколкові поранення дістав 57-річний чоловік.