UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни обстріляли Херсон з тимчасово окупованого лівобережжя області

Наслідки з'ясовуються.

Сьогодні, 19 листопада, близько 6.30 у Херсоні пролунали вибухи. "Армія рф обстрілює Херсон з тимчасово окупованого лівого берега!", - повідомив у Telegram начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко. - "У Дніпровському районі міста лунають вибухи. Перейдіть до більш безпечних місць. Тримайтеся подалі від вікон!‼️" Про загрозу обстрілу не повідомлялося. Остання тривога на херсонщині була оголошена майже 12 годин тому.

Читайте також: Армія РФ з артилерії обстріляла підприємство в Херсонській області: є поранений

О 7.52 начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін поінформував, що протягом минулої доби росіяни здійснили 71 обстріл, випустивши 389 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, ЗУ-23, БПЛА та авіації. Російські військові поцілили  у житлові квартали населених пунктів області та територію сільськогосподарського підприємства у Херсонському районі. Через російську агресію чотири людини отримали поранення.

Читайте також: Обстріл Херсона: в ОВА уточнили число постраждалих внаслідок вечірньої атаки

О 8.13 Роман Мрочко додав, що вчора російські війська п′ять разів обстріляли населені пункти Херсонської міської територіальної громади,  використавши для цього 20 снарядів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці та Садовому. Дві людини зазнали поранень. Всім пораненим надана медична допомога. Про наслідки сьогоднішнього ранковго обстрілу наразі не повідомляється.

Раніше стало відомо, що вчора, 18 листопада, у Зноб-Новгородській громаді Сумської області внаслідок одного з артобстрілів було поранено двох місцевих жителів