UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни обстріляли Селидове, постраждала жінка та двоє дітей

По місту вночі вдарили балістикою.  

© Офіс генерального прокурора
© Офіс генерального прокурора
© Офіс генерального прокурора
© Офіс генерального прокурора

В ніч на понеділок, 12 лютого, російська окупаційна армія обстріляла  Селидове Донецької області. Травми отримала жінка та двоє її онуків, повідомив Офіс генерального прокурора.

Вночі  12 лютого 2024 року близько 00:30 окупанти завдали ударів по приватному секторі м. Селидове трьома ракетами С-300. В результаті атаки поранено 63-річну жінку та двох її онуків 10 й 17 років.

«Усіх постраждалих з мінно-вибуховими травмами і забійними ранами ушпиталили для надання кваліфікованої медичної допомоги», - зазначили в ОГП.

Також вибухами пошкоджено щонайменше 15 приватних домоволодінь та лінії електропередач.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Читайте також: Росіяни побудували на Донеччині 30-кілометрову лінію оборони із залізничних вагонів (КАРТА)

У ніч на 12 лютого росіяни знову атакували Україну, застосувавши 17-ть ударних БпЛА типу Shahed-136/131. Групи Повітряних Сил та Сил оборони України ліквідували  14 «шахедів»

В результаті у Дніпропетровській області сталась пожежа на енергетичному об'єкті. Без світла в Павлоградському районі залишаються близько 29 тис. абонентів, а у Тернівці – 10 тис. абонентів залишились без водопостачання.