UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни влучили в підприємство у Дніпропетровській області: є загиблий та постраждалі

Там спалахнула масштабна пожежа.

© Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА)
© Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА)
© Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА)

Російські окупаційні війська кожного дня тероризують населені пункти Дніпропетровщини. У середу, 11 вересня, армія РФ завдала ударів по Кам’янському районі, зазначив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Telegram.

Унаслідок російського удару загинув 38-річний місцевий житель. Також відомо, що 22-річний юнак дістав опіки, а 32-річна жінка — струс головного мозку та мінно-вибухову травму. Їх доправили до лікарні у стані середньої важкості. На одному з підприємств зафіксовано руйнування та спалахнула пожежа.

Читайте також: Обстріли Дніпропетровщини за добу: є загибла та поранені, пошкоджено будинки, інфраструктуру

Нині в області триває повітряна тривога. Залишайтеся в укриттях. Інформація про масштаби руйнувань та кількість поранених уточнюється. 

9 вересня окупанти випустили майже десять артилерійських снарядів по місту Нікополь. Рятувальники дістали з-під завалів приватного житлового будинку 16-річну дівчинку. Окрім цього, внаслідок обстрілу ще троє жителів дістали осколкові поранення. 74-річний чоловік та 66-річна жінка отримали допомогу від лікарів на місці, а 79-річного чоловіка у стані середньої тяжкості госпіталізували.