UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни на Донеччині вбили та поранили людей. В ОВА розповіли про ворожі обстріли минулої доби

Ворог продовжує гатити по населених пунктах Донецької області.

Російські окупанти протягом минулої доби обстрілювали населені пункти Донецької області на трьох напрямках, повідомив очільник ОВА Павло Кириленко. На жаль, не обійшлося без загиблих та поранених.

«Напередодні ввечері росіяни завдали ракетного удару по Краматорську — поцілили у промзону, без жертв», – зазначив Кириленко.

На донецькому напрямку росіяни поранили двох мирних жителів Курахового. Там також пошкоджений приватний будинок. Під ворожим вогнем опинилось і Острівське, де пошкоджень зазнали чотири будинки.

Читайте також: Російські війська обстріляли Донецьку область: поранено підлітка

Крім того, російські вбивці забрали життя мирного жителя Костянтинівки. У місті пошкоджено 14 приватних будинків, три ділянки газогону та електромережа. У Часовоярській громаді ворог пошкодив сім будинків.

На лисичанському напрямку росіяни обстріляли Сіверськ, де зруйновано будинок та нежитлове приміщення. Також зафіксовано чотири обстріли з «Градів» по Торському і Зарічному.

«Всього за добу росіяни вбили одного жителя Донеччини, поранили ще трьох», – додав Кириленко.

Раніше заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що схід залишається найгарячішою ділянкою фронту. Там ворог намагається наступати одразу на шести напрямках: куп'янському, лиманському, авдіївському, мар‘їнському, шахтарському та бахмутському. Щоправда, без успіху.