UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни на Донеччині вбили та поранили людей: В ОВА повідомили наслідки обстрілів

Павло Кириленко розповів, як минула доба у Донецькій області.

Протягом минулої доби росіяни вбили п’ятьох мирних жителів Донецької області, ще чотирьох – поранили. Про це повідомив очільник ОВА Павло Кириленко та розповів, як минула доба в області.

«За 28 серпня росіяни вбили п’ятьох жителів Донеччини: двох у Дальньому, одного у Торецьку, Лимані та Великій Новосілці. Ще чотири людини в області за добу дістали поранення», – зазначив Кириленко.

Він додав, що опівночі ворог вдарив по Дружківці. Там ворожі снаряди влучили у зелену зону.

На волноваському напрямку росіяни обстрілювали Вугледар, Новоукраїнку, Пречистівку та Богоявленку. На щастя, там обійшлося без жертв.

Читайте також: Голова Донецької ОВА розповів, скільки дітей ще треба евакуювати з прифронтових територій

На донецькому напрямку ворог обстріляв Курахове. Там пошкоджено шість будинків.

На горлівському напрямку під обстрілом опинились Шахівська та Соледарська громади. В останній росіяни обстріляли Роздолівку, Васюківку та Федорівку.

На лисичанському напрямку під обстрілами був Лиман. У Сіверську росіяни пошкодили будинки на трьох вулицях.

Повідомлялося, що російські окупанти напередодні обстріляли місто Торецьк Донецької області касетними боєприпасами з РСЗВ «Ураган». Від ворожого снаряду загинула 39-річна жінка, яка на момент атаки займалася домашніми справами на подвір’ї свого будинку. Ще троє місцевих мешканців отримали осколкові поранення та контузію, зокрема подружня віком 72 і 73 років та 88-річна жінка. Усі постраждалі під час обстрілу були вдома. Наразі їх госпіталізували в лікарню.