UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни на Донеччині вбили шістьох людей, також є поранені – ОВА

Павло Кириленко розповів про наслідки ворожих обстрілів Донеччини.

Росіяни протягом минулої доби обстрілювали населені пункти Донеччини на кількох напрямках, повідомив очільник ОВА Павло Кириленко. Він зазначив, що число жертв росіян на Донеччині зросла на шість загиблих і трьох поранених. 

«Напередодні росіяни завдали ударів ракетами Х-22 по Слов'янську та Краматорську. У Слов'янську поранено людину і пошкоджено будівлю заводу Зевс Кераміка; у Краматорську пошкоджено адмінбудівлю НКМЗ, дитсадок, дві спортивні заклади і 22 багатоповерхівки. Також ракетного удару зазнала Дружківка — пошкоджено шість приватних будинків», – зазначив Кириленко.

Він додав, що на донецькому напрямку три людини загинули в Авдіївці. А в Костянтинівці один мирний мешканець отримав поранення.

Читайте також: Наводив ракети на військові об'єкти в Донецькій області: Під арешт відправили ще одного зрадника

На горлівському напрямку загинули двоє мешканців Костянтинівської громади: у Костянтинівці та Предтечиному. У Соледарській громаді внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено два будинки, у Торецькій — шість, у Часовоярській — 11.

На лисичанському напрямку у Ямполі ракетою С-300 пошкоджено п’ять будинків. У Лимані виявили місце поховання цивільного, убитого під час окупації.

Нагадаємо, протягом доби, 4 травня, російські війська вбили двох мирних жителів Донеччини, ще п’ятеро людей отримали поранення.