UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни цілеспрямовано вдарили по інфраструктурі УЗ у Дніпрі та області. Є постраждалі залізничники, рух поїздів змінено

В УЗ повідомили деталі про обстріл їхніх об'єктів.

Росіяни вночі та зранку масовано вдарили по Дніпру та області, внаслідок чого загинули та постраждали люди. В «Укрзалізниці» повідомили, що ворог цілився по залізничній інфраструктурі компанії.

«Ворог здійснив цілеспрямований масований обстріл цивільних інфраструктурних об’єктів Укрзалізниці в Дніпрі та області. Є поранені серед залізничників, їм надається медична допомога. На пошкоджених об’єктах працюють рятувальники, інформація про загиблих уточнюється», – повідомили в УЗ. 

Там додали, що через ворожу атаку у Дніпрі не працює вокзал. Також до станції Дніпро тимчасово не ходять як поїзди далекого призначення, так і приміські. Кінцевими зупинками для них зараз є Нижньодніпровськ та Горяїнове.

Читайте також: РФ завдала удару по двох містах на Дніпропетровщині: шестеро постраждалих

Також запізнюються три поїзди, які мали прибути до Дніпра, але висадка з них буде у Горяїновому:

Після того, як пасажири зійдуть у Горяїновому поїзди, які мають рушити до Запоріжжя, зроблять це в об’їзд.

Нагадаємо, за ранок та ніч 19 квітня в Дніпропетровській області збили щонайменше 11 ракет, але, на жаль, не минулося без влучань. Лише у Дніпрі відомо про двох загиблих та 15 постраждалих. Крім того, у Кривому Розі постраждали три людини. Ще троє людей дістали поранення у Синельниківському районі, серед них двоє дітей. Також у лікарні померла 8-річна дівчинка.