UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни можуть здійснити провокації на окупованих територія 11 та 12 червня – ЦНС

Окупанти 12 червня відзначають день Росії.

Росіяни можуть здійснити провокації на тимчасово окупованих українських територіях з 11 по 12 червня, передає Центр національного спротиву. Жителів окупованих населених пунктів закликали на цей час не долучатися до будь-яких масових акцій, що проводитимуться окупантами.

«Влада РФ до так званого дня Росії планує провести святкові заходи з залученням  великої кількості цивільного населення. Водночас посилюється ймовірність того, що окупаційна влада планує теракти в яких хоче звинуватити українські Сили оборони», – зазначили в ЦНС.

Читайте також: Росіяни планують «евакуацію» з півночі Криму — ЦНС

Там додали, що приклад чергового воєнного злочину росіян – підрив Каховської ГЕС – доводить, що окупантам все одно скільки загине мирного населення. У ЦНС заявили, що зараз єдина мета загарбників – це зупинення українського контрнаступу та звинувачення у своїх злочинах України.

«Відповідно, на вказані дати варто залишатися вдома задля збереження життя та здоровʼя. Водночас рух спротиву продовжує фіксувати усіх колаборантів, що причетні до організації масових заходів окупанта з метою притягнення зрадників до відповідальності», – підсумували в ЦНС.

Читайте також: Загарбники розширюють пропагандистську мережу на окупованих територіях Донеччини — ЦНС

Катастрофа на Каховській ГЕС – не остання техногенна аварія, до якої повинна бути готовою Україна, переконаний Ігор Маскалевич. Чому, читайте в тексті «Каховка — анонсований злочин».