UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни масовано обстріляли дві громади в Донецькій області: четверо загиблих та вісім поранених

Окупанти знищили вантажівку з гуманітарною допомогою.

© Вадим Філашкін/Telegram
© Вадим Філашкін/Telegram
© Вадим Філашкін/Telegram

Російські війська вранці у четвер, 12 вересня, масовано обстріляли селище в Добропільській громаді та місто і село в Костянтинівській громаді. Є жертви та руйнування, розповів голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у Telegram.

У селищі Красноярське один із російських снарядів влучив у житловий будинок. Унаслідок цього там загинула 81-річна жінка, а четверо членів її родини віком від 21 до 58 років дістали поранення. У населеному пункті пошкоджено лінію електропередач та шість будинків.

Читайте також: Російські війська в Донецькій області обстріляли евакуаційну групу: є поранені

Росіяни також поранили двох людей у приватному секторі Костянтинівки Пошкоджено автомобіль, газогін, сім будинків. У селі Віролюбівка внаслідок артилерійських ударів троє людей загинули та ще двоє жителів постраждали. Снаряд РФ влучив на територію підприємства, де в момент атаки перебували люди. Знищено легковий автомобіль та вантажівку з гуманітарною допомогою.

У Костянтинівці сервісний центр Пенсійного фонду тимчасово припиняє роботу через погіршення безпекової ситуації та евакуацію працівників.