UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни масовано обстріляли Донецьку область: у двох містах п'ятеро людей постраждали

Суттєво пошкоджено цивільну інфраструктуру. 

© Вадим Філашкін/Telegram
© Вадим Філашкін/Telegram
© Вадим Філашкін/Telegram
© Вадим Філашкін/Telegram

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати Донецьку область із різних видів зброї, ранити мирних жителів. У селі Богоявленка росіяни за добу пошкодили 23 приватні будинки, у місті Мирноград — адміністративні будівлі, а в Костянтинівці — житловий будинок, багатоповерхівку і об'єкт інфраструктури, розповів голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у Telegram.

Війська РФ поранили двох людей в Кураховому та пошкодили там понад 20 будинків, інфраструктурний об'єкт та багатоповерхівки. У Покровську внаслідок російських ударів троє людей дістали поранення. Пошкоджено адмінбудівлю та інфраструктурний об'єкт.

Читайте також: Російські війська вбили трьох мирних жителів Донеччини за добу та ще чотирьох — поранили

Під обстріли РФ також потрапили Лиман, Зарічне, Сіверськ та Часовоярська громада — пошкоджено 16 житлових будинків, дві багатоповерхівки, чотири нежитлові будівлі.

Окупанти намагаються обійти місто Покровськ Донецької області та вдарити по флангах, де вони зосередили найбільш потужну силу. Про те, що відбувається на цій ділянці фронту, читайте в статті Віталія Кононученка "Битва за Донбас: довгоочікувана стабілізація чи черговий виток протистояння?".