UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни масовано атакували Київ ракетами та дронами - в КМВА розповіли про перебіг та наслідки атаки

Ворожі ракети столиці не досягли, удар на себе прийняло передмістя.

Під час масованої повітряної атаки на Україну російські ракети не долетіли до Києва. Про це повідомила у Telegram Київська міська військова адміністрація. 

Тут пишуть, що вдруге від початку серпня ворог спрямував свої повітряні атаки на столицю. Ніч проти 11 серпня розпочалася із запуску балістичних ракет в напрямку Києва. Як і попереднього разу, шість днів тому, повітряні цілі (на кшталт "Іскандера-М" чи північнокорейської KN-23) столиці не досягли, удар на себе прийняло передмістя.

Читайте також: У Києві пролунали вибухи, росіяни атакували столицю балістикою, гучно було також у Кременчуці і Полтаві

На той момент вже було відомо про кілька десятків запущених по Україні ударних БпЛА типу Shahed. Близько десятка з них, після складних маневрів, намагалися атакувати Київ. Але силами та засобами ППО всі ударні дрони ворога були збиті в повітряному просторі столиці України. 

За даними оперативного зведення на цю хвилину в Києві без руйнувань, інформація щодо потерпілих відсутня. Зведення оновлюється та уточнюється.

Раніше повідомлялося, що внаслідок нічного удару російських балістичних ракет у Київській області, у Броварському районі, під завалами будівлі загинули 35-річний чоловік та його 4-річний син. Ще троє людей отримали тяжкі травми.