UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни досі не відмовилися від планів ліквідації Зеленського – Данілов

За словами секретаря РНБО, російським спецслужбам не вдалося ліквідувати Зеленського фізично, тому зараз вони сконцентровані на політичному знищенні президента. 

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що Росія, яка неодноразово намагалася ліквідувати президента України Володимира Зеленського, досі не відмовилася від своїх планів. Про це повідомляє Укрінформ.

"Завдання щодо ліквідації Володимира Зеленського Російська Федерація не зняла з порядку денного", – сказав секретар РНБО.

Данілов підкреслив, що російським спецслужбам не вдалося ліквідувати Зеленського фізично, тому зараз вони сконцентровані на політичному знищенні президента.

"Росія прагне політичної ліквідації нашого президента, тому що він усьому світові показав і довів, що є лідером нації, лідером країни. Росіян це точно не влаштовує", – зазначив секретар Ради нацбезпеки.

Він також додав, що найактивнішими росіяни були у лютому та на початку березня. Зараз таких спроб поменшало, але, за словами Данілова, загроза для життя президента існує завжди. 

Читайте також: Чи справді Україна готова обговорювати з РФ майбутє Криму? В ОП нагадують, що повноваження заявляти про це має лише президент

Раніше секретар РНБО Олексій Данілов зазначав, що інформація про час та місце початку контрнаступу Сил оборони України - закрита, нею володіє не більше 3-5 людей на планеті, дотичних до цього процесу.