UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни били по Миколаївській області з артилерії та дронами - в ОВА розповіли про жертви і руйнування

Поранення отримали шість мирних людей, одна з постраждалих перебуває у важкому стані.

10 серпня о 10:44 та 11:45 на Миколаївщині росіяни атакували с. Дніпровське Куцурубської громади дронами типу FPV. Внаслідок обстрілів поранено двох чоловіків. Про це повідомив у Telegram начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім. 

Він каже, що 25-ти річному чоловіку медична допомога була надана амбулаторно, стан задовільний. Іншому - медична допомога надана на місці, від госпіталізації відмовився.

Внаслідок однієї з атак було пошкоджено приватний будинок та цивільний автомобіль. Також відбулося займання сільськогосподарської техніки, яке було оперативно ліквідовано. 

Читайте також: На Херсонщині росіяни поцілили по магазину та житлових будинках – в ОВА розповіли про жертви та руйнування
 

Позатим в ОВА повідомляють, що 10 серпня, о 14:30, під ворожим артилерійським обстрілом перебувало м. Очаків. Тут було пошкоджено сім приватних будинків та лінія електропередач. На території одного із будинків виникла пожежа. Також вспалахнули дві господарчі споруду та суха трава . Всі пожежі вогнеборці оперативно ліквідували. За уточненим даними тут було травмовано чотирьох людей. Двох жінок 70-ти та 73-ох років та двох чоловіків - 44-ох та 69-ти років. На ранок стан трьох постраждалих задовільний. 70-річна жінка госпіталізована в Миколаїв, стан важкий.

Раніше повідомлялося, що внаслідок нічного удару російських балістичних ракет у Київській області, у Броварському районі, під завалами будівлі загинули 35-річний чоловік та його 4-річний син. Ще троє людей отримали тяжкі травми.