UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни атакували Херсонщину з дрона: під удар потрапили волонтери

Ворог запустив БпЛА у небо над Бериславським районом.

Окупаційні війська Росії не припиняють бити по населених пунктах Херсонської області. Удень середи, 13 вересня, ворожа армія атакувала за допомогою дрона село Зміївка в Бериславському районі, унаслідок чого дістала поранення волонтерка, повідомив очільник ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

"Пообідні росіяни атакували населений пункт, скинувши вибухівку з безпілотника. Постраждалі – 54-річна волонтерка та 68-річна місцева жителька. Обох поранених доставили до лікарні", – уточнив він.

Читайте також: У ЗСУ розповіли, скільки окупанти за рік випустили дронів-камікадзе по Україні

UPD: Прокудін уточнив, що поранених волонтерів у Зміївці двоє. Стало відомо про ще одного постраждалого. "Це 53-річний волонтер, який дістав мінно-вибухову травму та поранення ноги. Зараз він знаходиться у лікарні", – написав глава ОВА.

Уранці 13 вересня загарбники також обстріляли з авіації Одрадокамʼянку Херсонської області. Через удар РФ постраждали 81-річна жінка та 74-річний чоловік.

Крім того, цієї ночі російські військові вчергове вдарили по півдню Одеської області. Декілька груп ударних безпілотників Shahed атакували Ізмаїльський район. Кількість поранених зросла до семи.