UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни атакували Запорізьку область ракетами С-300

У регіоні пролунали вибухи.

Сьогодні, 18 серпня, у 0.58 офіційний Telegram-канал Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомив про ракетну небезпеку для Запорізької області. 

"В укриття! Можливі пуски ракет з ЗРК С-300 в напрямку міста Запоріжжя та населених пунктів Запорізького району!" – закликала Запорізька обласна військова адміністрація.

У 0.56 паблік monitor сповістив про пуски ракет С-300 у напрямку Запорізького району, ще за дві хвилини – про повторні пуски.

Читайте також: Росіяни в Запорізькій області вдарили по ліцею та садочку. Є постраждала

Принагідно хочемо нагадати усім, як слід поводитися при загрозі ракетного удару.

Близько першої години ночі у Запорізькій області пролунали вибухи. Про це повідомив моніторинговий паблік "ППО UA | РАДАР". Чекаємо на офіційні повідомлення.

Пабліки пишуть, що одна з ракет розірвалася в повітрі відразу після пуску. Місцевий телеграм-канал "Моє Запоріжжя" о 1.01 поінформував, що всі ракети прямують в бік Запорізького району.

Читайте також: Війська РФ обстріляли один із районів Харківської області: є загибла та поранена

О 1.32 у Запорізькій області пролунав відбій повітряної тривоги. Про наслідки ракетної атаки на регіон дізнаємося з офіційних джерел.

Раніше повідомлялося, що в ніч проти 18 серпня, за хвилину до опівночі, у Запорізькій області вже фіксували загрозу повітряного удару від тактичної авіації росіян. Російські авіабомби тоді загрожували і Донецькій області.