UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Херсоні пролунали вибухи через артобстріл, у Краматорському районі - через атаку тактичною авіацією

Через загрозу КАБів тривогу оголосили і на Харківщині.

Сьогодні, 17 лютого, близько пів на першу годину ночі, у Краматорському районі Донецької області пролунали вибухи. Про це повідомив місцевий паблік "Славянск Краматорск | Донбасс". "Краматорський район – в укриття!" – закликали вони земляків.

У цей же час Командування Повітряних Сил ЗСУ попередило про активність ворожої тактичної авіації на сході: "Є загроза застосування авіаційних засобів ураження для прифронтових областей!"

Читайте також: РФ масовано завдала ударів по Донецькій області: п'ятеро загиблих

У 0.33 в Донецькій області оголосили повітряну тривогу. Від 0.08 вона триває і на Харківщині. Там пабліки повідомили про загрозу балістики. О 1.07 повітряну тривогу у Харківській області скасували. Вона тут тривала близько години. 

У цей же час пабліки сповістили про чергові удари КАБами по Авдіївці.

О 1.53 на Харківщині знову пролунала сирена повітряної тривоги. Моніторинговий паблік "Чому тривога | Радар" повідомив про активність авіації на сході та загрозу КАБ для Харківщини.

Читайте також: Росіяни атакують Полтавщину та Харківщину авіаракетами, в обох регіонах пролунали вибухи

Близько другої години ночі у Херсоні пролунали вибухи. Про це повідомили місцеві пабліки. Росіяни обстрілюють місто артилерією з тимчасово окупованого лівобережжя.

О 2.40 повітряну тривогу у Донецькій та Харківській областях скасували. Станом на цей час небо над усією Україною – чисте.

Раніше повідомлялося, що 15 лютого росіяни обстріляли 15 населених пунктів Харківщини. Окупанти вбили трьох людей, ще двох – поранили.