UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни атакують Україну "шахедами", в Миколаївській області оголосили повітряну тривогу

Сьогодні, 25 серпня, близько 2.40 росіяни розпочали дронову атаку на Україну. О 2.35 в Миколаївській області оголосили повітряну тривогу.

"Група шахедів в акваторії Чорного моря рухається курсом на північ!", - повідомило о 2.43 Командування Повітряних Сил ЗСУ.

"Загроза ударних БпЛА з акваторії Чорного моря. Щонайменше три БпЛА рухаються з акваторїї Чорного моря у напрямку Миколаївщини. Вектор - Коблеве/Рибаківка", - поінформував о 2.51 паблік monitor.

"Один "шахед" пролетів Рибаківку, зараз летить східним курсом у бік Галициново", - повідомив о 3.06 паблік "Николаевский Ванёк" та сповістив про ще чотири "шахеда" з моря: один - курсом на Рибаківку/Очаків, два - курсом на Лупарево через Косу, ще один - курсом на Станіслав Херсонської області".

"Увага! Шахеди продовжують рух в Миколаївській області", - сповістили Повітряні Сили о 3.29.

"Миколаїв поки що відбився. Два останніх БпЛА летять через Рибаківку у напрямку Кам'янки, на захід від Миколаєва", - повідомив о 3.35 паблік monitor.

О 3.52 пабліки повідомили про вибухи на Миколаївщині.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 25 серпня, близько 1.10 у Херсонській та Миколаївській областях прогриміли вибухи, росіяни атакували південь України ракетами.