UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни атакували ракетою плацдарм ЗСУ на лівому березі Дніпра

Повітряну тривогу оголосили у Херсонській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Сьогодні, 6 листопада у 0.38 моніторинговий паблік військових "Чому тривога | Радар", повідомив про запуск ракети по селу Кринки. Там, на окупованому лівобережжі Херсонщини вже півмісяця утримують свій плацдарм Збройні сили України.

Читайте також: Росіяни кажуть, що біля українського плацдарму на лівобережжі Дніпра вони самі своїх постріляли: карти, відео

Раніше, за кілька хвилин до опівночі, Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило у Telegram про активність ворожої тактичної авіації на південному сході та загроза застосування авіаційного озброєння. Повітряну тривогу оголосили у Херсонській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

У Запорізькій ОВА сповістили про загрозу застосування авіаційного озброєння (КАБ/КАР) для переднього краю Запорізької області. 

Читайте також: Війська РФ обстріляли Херсон: четверо поранених

У 0.45 повітряну тривогу на Херсонщині скасували. Через кілька хвилин відбій пролунав і у решті регіонів, де фіксувалася загроза тактичної авіації. Станом на 0.55 небо над усією Україною - чисте.

Раніше повідомлялося, що вчора, 5 листопада росіяни атакували Одесу кількома хвилями шахедів. Моніторингові пабліки повідомили про потужні вибухи в Одесі, зокрема – в Одеському порту. 

Потому, вже близько опівночі, росіяни атакували авіаційними ракетами південь та схід України, у Миколаївській та Кіровоградській областях пролунали вибухи.