UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни атакували ракетою Київську область

Ракета припинила існування в межах області, ймовірно її збили

Сьогодні, 3 грудня о 6.33 Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило у Telegram про ракетну небезпеку для Київської області. У регіоні оголосили повітряну тривогу, яка не поширилася на сам Київ.

Паблік monitor поінформував про невстановлену ціль зі сходу вздовж Києва. 

О 6.40 тут сповістили, що ракета припинила існування в межах області і зауважили, що ракетна небезпека триває до відбою.

У цей час скасували повітряну тривогу у Херсонській та Миколаївській областях, де її оголосили о 6.18 через активність ворожої тактичної авіації в акваторії Азовського моря та загрозу застосування авіаційного озброєння.

Читайте також: Одеську та Вінницьку області атакували "шахеди", потенційна загроза для Хмельниччини

Паблік "Київ INFO | Новини Україна" повідомив, що на Київщині було чутно вибухи: "Ціль припинила своє існування в межах області, попередньо збиття. Очікуємо на офіційний звіт ПС".

О 6.51 Повітряні Сили дали відбій ракетної загрози для Київської області. Повітряна тривога тривала тут менше 20 хвилин. Станом на цей час небо над усією Україною - чисте.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 3 грудня, близько першої години ночі "шахеди" атакували захід України, ракети – схід і центр, у Хмельницькій та Сумській областях пролунали вибухи.