UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни атакували Харківщину ракетами та дронами, у середмісті Харкова впав "шахед"

Вибухи пролунали і у Чугуєві.

Сьогодні, 14 березня, о 2.02 повітряну тривогу оголосили на Харківщині. Буквально через хвилину пабліки повідомили про вибух, що пролунав у регіоні. У цей же час телеграм-канал "Харьков Life | Харків"  поінформував про ракету на Чугуїв. О 2.06 тут повідомили: "Вибух в Чугуївському районі. Залишайтесь в укриттях. Вся область."

О 2.26 моніторинговий паблік "Чому тривога | Радар" поінформував, що частина шахедів з Дніпропетровської області рухається в напрямку Харківської.

Читайте також: Війська РФ атакували Вовчанськ керованою авіабомбою: зруйновано магазини, поранено чоловіка

О 2.51 паблік "Харьков Life | Харків" повідомив про "шахедів" на півдні Харківщини.

"Основна маса "шахедів" - 10-12 шт. - перебуває у Харківській області", - поінформував о 3.13 паблік "Николаевский Ванёк". - "Близько половини з них летить у бік Харкова, частина у бік Чугуєва. Протягом 10-15 хвилин може бути гучно!"

"Значна кількість "шахедів" на Харківщині, напрямок руху  хаотичний", - поінформували о 3.24 Повітряні Сили.

Близько 3.35 у Чугуєві знову пролунали вибухи - працює ППО. Про це повідомив "Харьков Life | Харків". Тут же поінформували, що "шахеди" летять в напрямку до Шевченківського району Харкова.

Читайте також: Синєгубов повідомив про "прильоти" в Харківській області: куди влучили ракети

"Харків та Чугуїв під атакою шахедів – будь ласка залишайтесь у безпечних місцях!", - закликав "Николаевский Ванёк".

"Харківщина - триває атака! Харків, Чугуїв - залишайтесь в укриттях!", - підтвердили небезпеку у Повітряних Силах.

"Шахед над Жуками/Шишківкою курсом на центр", - конкретизував загрозу для обласного центру "Харьков Life | Харків".

О 4.37 Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив у Telegram, що один із «шахедів», якими росіяни атакували місто, впав у середмісті в районі приватних будинків - "На щастя, без постраждалих".

Близько п′ятої години ранку Повітряні Сили дали відбій загрози ударних БпЛА та водночас повідомили про активність ворожої тактичної авіації на північно-східному напрямку. Повітряна тривога на Харківщині триває.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 14 березня, починаючи десь із першої години ночі, росіяни атакували Україну "шахедами"