UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росіяни атакували Одесу ударними безпілотниками

В Одеській області пролунали вибухи.

Сьогодні, 14 липня, о 1.44 офіційний Telegram-канал Командування Повітряних Сил Збройних Сил України повідомив про загрозу застосування ворогом ударних БпЛА з Чорного моря по Одеській області. В місті та регіоні оголосили повітряну тривогу.

О 1.46 моніторинговий паблік "ППО UA | РАДАР" зафіксував рух безпілотника в бік Чорноморська. Близько 1.50 моніторингові пабліки повідомили про вибухи на Одещині. Кажуть, що то працює ППО.

О другій годині ночі в Одесі знову пролунали вибухи. Місцевивий паблік Новости Одесса | Одеса повідомив, що одну ціль - збито. За кілька хвилин він сповістив про ще один збитий безпілотник і зауважив: "Скільки їх до нас налетіло - невідомо".

Читайте також: Росіяни імітували ракетну атаку на Миколаївську та Херсонську області

Атака дронів в Одесі відбувається на тлі грози, і часом грім та блискавка дезорієнтують стосовно фіксації вибухів.

О 2.18 "монітори"повідомили про нові цілі в бік міста.

"То був грім, шахеди наразі ще над морем. Приблизно за 20 хвилин прилетять", - сповістив о 2.21 місцевивий паблік Новости Одесса | Одеса. Напрямок руху - Фонтанка. Є небезпека для селища Котовського, що на півночі Одеси.

О 2.37 моніторинговий паблік військових "Чому тривога | Радар" повідомив про нову групу шахедів в напрямку Одещини.

О 3.09 в Одесі та області пролунав відбій повітряної тривоги.

Раніше повідомлялося, що вчора, 13 липня, пізно увечері повітряна тривога охопила третину областей України. Вона була пов′язана із загрозою ракетного удару.