UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росія завдала удару по будівельному гіпермаркету в Харкові: двоє загиблих та 35 поранених

З частиною персоналу гіпермаркета досі немає зв'язку.

© Олег Синєгубов/Telegram
© Олег Синєгубов/Telegram
© Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА/t.me
© Олег Синєгубов/Telegram

Російські війська сьогодні не перестають обстрілювати обласний центр та населені пункти області. Міський голова Ігор Терехов заявив, що окупанти ввечері у суботу, 25 травня, влучили у спальний район міста, у щільну цивільну забудову.

Армія РФ завдала удару двома керованими авіабомбами по будівельному гіпермаркету, де перебували приблизно 200 людей. Унаслідок атаки двоє людей загинули — це співробітники гіпермаркету, частина працівників не виходить на зв'язок. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов зазначив, що кількість поранених зросла до 35 людей.

Читайте також: Підтримка харківського видавництва Vivat: "Нова пошта" безкоштовно доставлятиме книги по Україні

 Пожежа спалахнула на 15 000 квадратних метрів. Глава МВС України Ігор Клименко наголосив, що гасіння ускладнюється через значну кількість у будівельному гіпермаркеті легкозаймистих матеріалів.

Уранці окупанти скинули дві керовані авіаційні бомби на передмістя Харкова — один чоловік дістав поранення, а по обіді атакували КАБами  селище Куп’янськ-Вузловий. У цьому населеному пункті щонайменше пʼятеро людей дістали поранення.