UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росія влучила по терміналу «Нової пошти» на Харківщині: кілька загиблих, багато постраждалих

Серед поранених є ті, хто перебуває в тяжкому стані.

Війська РФ пізно ввечері суботи, 21 жовтня, завдали ракетного удару по терміналу «Нової пошти» в Харківській області. Унаслідок атаки загинули люди, щонайменше 13 громадян дістали поранення, повідомив президент України Володимир Зеленський у Telegram.

Він зазначив, що росіяни вдарили ракетою по звичайному цивільному обʼєкту, і опублікував відео звідти. Глава держави висловив співчуття рідним і близьким жертв. Наразі на місці влучання працюють усі відповідні служби, розпочалася рятувальна операція.

Читайте також: Окупанти атакували Кривий Ріг ракетами та дронами: є руйнування

Зеленський наголосив: “Потрібно збільшувати тиск на державу-терориста. Потрібно щодня відповідати на російський терор нашими результатами на передовій. Потрібно зміцнювати єднання світу в протистоянні терору ще більше. І ми це робимо. Росії нічого не вдасться досягти терором і вбивствами. Кінець для всіх терористів один: відповідальність за скоєне”.

UPD: За даними очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, унаслідок атаки ворога загинули шість людей та постраждали ще 14 у Харківському районі. Травмованих госпіталізували.

"Серед постраждалих є люди у тяжкому стані. Медики надають всю необхідну допомогу. Профільні служби продовжують працювати на місці та ліквідовувати наслідки", - написав Синєгубов у Telegram

Читайте також: У Бериславі виявили загиблу під завалами знищеного авіабомбою будинку

Минулої доби росіяни вдарили по населених пунктах Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області. На жаль, не минулося без постраждалих.