UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росія на окупованих українських територіях посилює антизахідну риторику у річницю ядерного бомбардування Японії – ЦНС

"Пропагандисти проводили паралель між трагічними подіями тих часів й нинішньою війною".

Росія на тимчасово окупованих територіях України використовує як зброю будь-який привід й спекулює на кожній трагедії аби виховати ненависть до навколишнього світу. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"До річниці атомного бомбардування Японії в часи Другої світової, а саме атаки на Хіросіма й Нагасакі, окупанти на тимчасово захоплених регіонах проводять пропагандистські уроки сповнені антизахідної риторики. Цинічним є те, що на цих уроках дітям розповідають про те, що сучасна Росія нібито є жертвою агресії Заходу. Пропагандисти проводили паралель між трагічними подіями тих часів й нинішньою війною, яку розв’язав Кремль і який сам постійно погрожує ядерними атаками іншим державам", – йдеться у дописі.

Читайте також: ЦНС: Росіяни зареєстрували законопроект "Про духовно-моральне та патріотичне виховання в Херсонській області"

У відомстві нагадали, що кожен вчитель-пропагандист, який виховує українських дітей в дусі російської пропаганди не уникне покарання після неодмінної деокупації територій.

Раніше Центр національного спротиву повідомляв, що у Кремлі відзначать вчителів, які зрадили Україну та своєю діяльністю намагаються утвердити "руский мір" на тимчасово окупованих територіях.