UA / RU
Підтримати ZN.ua

Росія атакувала балістикою Миколаїв: кількість загиблих зросла вдвічі

П'ятеро людей постраждали.

Російські окупаційні війська у четвер, 11 квітня, завдали ударів по Миколаєву. Є загиблі та поранені, повідомив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram.

За попередньою інформацією, унаслідок влучань у місті двоє людей загинули та ще четверо жителів дістали поранення. Інформація про наслідки атаки уточнюється.

У Силах оборони півдня повідомили, що окупанти атакували місто балістичними ракетами. Унаслідок ракетного удару кількість загиблих зросла до чотирьох, п'ятеро людей постраждали.  Пошкоджено промислові об’єкти, житлові будинки та автомобілі.

Читайте також: Не за графіками. На Миколаївщині масштабне вимкнення світла

Напередодні війська РФ атакували Миколаївську область дронами-камікадзе. Сили протиповітряної оборони знищили над областю 12 БпЛА типу Shahed 131/136. Унаслідок влучання ударного російського  дрона пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури, у Миколаївському районі вводили аварійні відключення світла.

Армія РФ також обстріляла Очаків та акваторію Очаківської громади з артилерії. Унаслідок збиття БПЛА виникла пожежа на рекреаційному об'єкті.