UA / RU
Підтримати ZN.ua

Рівень ракетної небезпеки зростає, можливий удар "Калібрами" та "Кинджалами" – ЗСУ

Росіяни можуть вдарити як з моря, так і з повітря.

Росіяни збільшили кількість ракетоносіїв в Чорному морі. На додачу до підводного човна з чотирма ракетами типу  "Калібр" на борту у море вийшов малий ракетний корабель, що має на озброєнні вісім таких ракет. Про це повідомило у Telegram Оперативне командування «Південь»

Загальний залп «Калібрів», таким чином, може сягати 12-ти. «У разі ракетної небезпеки не нехтуйте сигналами повітряної тривоги проходьте в укриття», - закликають в ОК «Південь». Раніше тут інформували, що ворог нарощує кількість ракет повітряного базування.

Читайте також: Слідство встановило ціль ракетного удару по Чернігову – офіс генпрокурора

Є інформація від розвідки, що сьогодні в період з 16:00-00:00 заплановані вильоти винищувачів МіГ-31К ВПС РФ з аеродрому "Саваслейка". Можливі зміна графіку вильотів. Нагадаємо, що винищувач МіГ-31К може бути носієм гіперзвукової ракети Х-47М2 «Кинджал», котра є важкою ціллю для української ППО.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 21 серпня, близько першої години ночі росіяни атакували балістичними ракетами Запорізьку область та ще чотири регіони, у Запоріжжі пролунали вибухи.