UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ збільшила активність піхоти на таврійському напрямку

Тарнавський розповів, скільки за добу окупантів здалися в полон.

Командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський заявив, що зросла активність піхоти армії РФ на таврійському напрямку — за добу відбулося 55 бойових зіткнень. Однак активність російської авіації зменшилася.

"Безуспішними були наступальні дії противника в районах Степового, Первомайського, Авдіївки, Сєверного, Тоненького та Новобахмутівки - відбито 25 атак", - розповів командувач у Telegram.

Читайте також: Тарнавський розповів про характер боїв на таврійському напрямку

Війська РФ вели безуспішні штурмові дії в районах південно-східніше Вугледара та на захід від Старомайорського. Окупанти намагалися також відновити втрачене положення в районах південніше Роботиного та на захід від Вербового.

Російська армія за добу втратила 440 осіб, близько 10 окупантів здалися в полон. ЗСУ знищили дев'ять одиниць військової техніки. 

Начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш  зазначив, що російські війська очікують кращих погодних умов у районі Авдіївки Донецької області для того, щоб знову використовувати важку техніку під час штурмів.