UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ завдала ударів по Харкову та області: загинув юнак, троє поранених

Пошкоджено автомобілі та житлові будинки.

Війська РФ за добу обстріляли з мінометів та артилерії 15 населених пунктів Харківської області, повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Telegram.

Окупанти масовано кілька разів обстріляли селище міського типу Борова. Пошкоджено 12 автомобілів, два торгівельні павільйони, житлову чотириповерхову будівлю. Російський боєприпас "Смерч" влучив у квартиру. У населеному пункті 19-річний юнак загинув. Ще один 27-річний хлопець  дістав поранення. Його госпіталізували.

Читайте також: Війська РФ обстріляли близько 20 населених пунктів Харківщини: є загиблі та поранені 

У Вовчанську пошкоджено чотири приватні будинки, три автомобіля, господарську споруду, в Куп'янськ-Вузловому —  приватне домоволодіння, паркан.  У селах Колісниківка та Чернещина пошкоджено житлові будинки.

Росіяни скинули на Харків керовану авіаційну бомбу. У місті 35-річний чоловік та 77-річна жінка дістали поранення. Пошкоджено вісім споруд та будинків, автомобіль.

Раніше повідомлялося, що в Харківській області російські війська пошкодили гімназію в місті Ізюм та прилеглі будинки. Поранення дістав охоронець гімназії.