UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ випустила по Херсонщині понад 300 снарядів. Серед шести поранених є дитина

В ОВА повідомили, як минула доба в області.

Протягом минулої доби росіяни випустили по Херсону та області 323 снаряди, повідомив очільник обласної військової адміністрації Олександр Прокудін. На жаль, не обійшлося без поранених, серед яких є дитина.

«За минулу добу противник здійснив 51 обстріл, випустивши 323 снаряди з мінометів, артилерії, «Градів»», танків, С-60, РПГ, БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 30 снарядів», – зазначив Прокудін.

Росіяни як і раніше дотримуються практики терористів та цілять по житлових районах населених пунктів області. Внаслідок вчорашніх обстрілів, за словами Прокудіна, поранення дістали шість мирних жителів, серед них одна дитина.

Читайте також: ЗСУ посунули окупантів на 3-8 км від Дніпра на лівобережжі, проте ворог продовжує гатити по Херсону з гармат – Гуменюк

Протягом доби, 18 листопада, окупанти випустили 389 снарядів із мінометів, артилерії, «Градів», танків, БпЛА та авіації. Армія РФ влучила у територію сільськогосподарського підприємства у Херсонському районі та житлові квартали населених пунктів області. Унаслідок обстрілів РФ чотири людини дістали поранення.