UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ вдарила по Сумщині понад дві сотні разів. Є загиблі та поранені, серед яких діти

У Нацполіції розповіли про наслідки обстрілів.

© Національна поліція України
© Національна поліція України
© Національна поліція України
© Національна поліція України
© Національна поліція України

Протягом минулої доби, 6 травня, росіяни 224 рази вдарили по Сумській області, повідомили в Нацполіції. На жаль, внаслідок ворожих обстрілів є загиблі та поранені мирні жителі, серед яких діти.

«Внаслідок обстрілів загинула людина, отримали поранення двоє малолітніх дітей та двоє дорослих», – зазначили в Нацполіції.

Внаслідок обстрілів з боку РФ, пошкоджені десять приватних та шість багатоквартирних будинків, три приватних домоволодіння. Також росіяни понівечили вісім транспортних засобів, дві будівлі елеватора, дві адміністративні будівлі, об’єкти енергетичної та критичної інфраструктури, майно одного з підприємств, магазин та складське приміщення. 

«Крім того, знищено ангар підприємства та сталося загоряння резервуара з паливо-мастильними матеріалами», – додали в Нацполіції.

Читайте також: На сумському напрямку російські ДРГ намагаються "прощупати" слабкі місця — Нацгвардія

Напередодні росіяни вдарили по енергетичній інфраструктурі Сумської області. Світло зникло в трьох районах, зокрема і в Сумах.

Тоді командувач Повітряних сил Микола Олещук повідомив, що росіяни запустили по Україні 13 «шахедів». Наші сили ППО збили 12 дронів-камікадзе. Всі БПлА знищили над Сумщиною.