UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ вдарила по районному управлінню поліції в Кривому Розі. Є постраждалі

Після оголошення повітряної тривоги повідомлялося, що у напрямку міста летить балістика.

Росіяни вдарили по Кривому Рогу, де влучили по адміністративній будівлі. Про це повідомив очільник Дніпропетровської військової адміністрації Сергій Лисак.

«Ракетна атака на Кривий Ріг. Ворог поцілив по адмінбудівлі. Ймовірно, під завалами можуть бути люди», – йдеться у повідомленні.

Згодом у Нацполіції повідомили, що росіяни завдали ракетного удару по районному управлінню поліції. Вже відомо про постраждалих, однак їх число правоохоронці не повідомили.

«В результаті влучання руйнувань зазнала адміністративна будівля, пошкоджено приватні будинки, розташовані поруч. Зараз поліція та рятувальники працюють на місці події, правоохоронці документують та збирають докази чергового воєнного злочину РФ», – додали правоохоронці.

Повітряну тривогу в Дніпропетровській та низці інших областей оголосили близько 9:15. Повітряні сили тоді повідомили, що в областях, де пролунала сирена є загроза ударом балістичними ракетами. Після чого моніторингові пабліки повідомили про вихід балістика в напрямку Кривого Рогу.

Читайте також: Ввечері та вночі Дніпропетровщина переживала російські атаки: інформація про наслідки обстрілів від ОВА

Нагадаємо, в ніч на 21 вересня Кривий Ріг також опинився під ударом росіян. Внаслідок атаки ворога загинули та постраждали люди, було пошкоджено понад два десятки будинків. Серед загиблих — дитина.