UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ вдарила по чотирьох районах Харківщини. Серед постраждалих є діти

У дітей виявили гостру реакцію на стрес.

Протягом минулої доби росіяни обстріляли населені пункти у чотирьох районах Харківської області, повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Внаслідок ворожих обстрілів постраждали люди.

Так, в Богодухівському районі під обстрілами опинились місто Богодухів, село Москаленки та село Заброди. Там поранення дістали жінки 75 та 49 років. Крім того, у чотирьох дітей віком від кількох місяців до 11 років діагностували гостру реакцію на стрес. У районі пошкоджені скління вікон та покрівлі понад двох десятків приватних будинків, а також зруйнована господарча споруда та паркан.

У Куп’янському районі росіяни обстріляли село Кіндрашівка. Там горіла трава.

В Ізюмському районі під ворожим вогнем опинилося село Піски-Радьківські, де внаслідок обстрілів горіла хвойна підстилка.

У Чугуївському районі росіяни вдарили по Вовчанську. Внаслідок влучання FPV-дрона отримав поранення 72-річний чоловік.

Читайте також: На території двох громад Харківської області подовжили комендантську годину

Напередодні повідомлялося, що російські окупаційні війська продовжують штурмувати українські позиції на харківському напрямку. У Вовчанськ армія РФ завела штурмові групи зі складу четвертої добровольчої розвідувально-штурмової бригади. У місті росіяни намагаються покращити систему зв’язку та провести логістичне забезпечення особового складу.