UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ створює нові військові структури — британська розвідка

Нове формування має вивільнити більш досвідченні підрозділи для боротьби на ключових напрямках.

РФ розширює свої військові структури в умовах воєнних реалій, так вважають аналітики розвідки міністерства оборони Британії. Дуже ймовірне створення нового формування, а саме 18-ї загальновійськової армії.

Читайте також: Росіяни вдарили авіабомбою по Оріхову. Загинув поліцейський, є багато постраждалих

Це формування, на думку аналітиків, буде об’єднанням і посиленням інших підрозділів, які нині діють у Херсонській області, включно з 22-м армійським корпусом, який зазвичай становить російський гарнізон в окупованому Криму.

18-а загальновійськова армія, вважають у розвідці, складатиметься здебільшого з мобілізованих та зосереджуватиметься на оборонних операціях безпеки на півдні України.Так  РФ вірогідно прагне вивільнити більш досвідчені підрозділи для боротьби на ключових напрямках.

Існує ймовірність того, що це призвело до нещодавнього передислокації повітряно-десантних сил з Херсона на Оріхівський напрямок, де відбувалися гарячі бої.

Нагадуємо, раніше у розвідці Британії зазначали, що обидві сторони фронту намагаються подолати добре закріплені сили, маючи обмежені ресурси для нових атак.