UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ скинула понад 10 КАБів на Харківську область: кількість постраждалих зросла до п'яти

Під завалами будинки залишаються ще двоє людей.

© Харківська обласна прокуратура/facebook
© Харківська обласна прокуратура / Telegram
© Харківська обласна прокуратура / Telegram

Російські окупаційні війська у суботу, 17 лютого, скинули понад 10 КАБів та ФАБів на Купʼянськ Харківської області, повідомив начальник поліції Харківської області Володимир Тимошко в Facebook.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що у місті зруйновано двохповерховий будинок на два під'їзди, пошкоджено щонайменше п'ять приватних будинків. Унаслідок атаки двох постраждалих жінок госпіталізували, ще одному чоловікові медики надали допомогу на місці.

Читайте також: У Харківській області троє людей підірвались на міні: двоє чоловіків загинуло на місці

Під завалами можуть перебувати люди. На місці авіаудару працюють рятувальники та правоохоронці.

Пізніше Синєгубов повідомив, що співробітники ДСНС деблокували 69-річну жінку з-під завалів будинку. Її госпіталізували з переломом кінцівки. Рятувальники продовжують пошуки, під завалами залишаються двоє людей.

Оновлено. Кількість постраждалих у Куп'янську зросла до п'яти. У Харківській обласній прокуратурі заявили, що внаслідок влучання авіабомби у  двоповерховий багатоквартирний будинок двоє жінок 88 та 67 років дістали поранення.

Війська РФ за добу обстріляли з артилерії та мінометів 13 населених пунктів Харківської області. 75-річний чоловік і 71-річна жінка дістали поранення.  У селі Борівське Ізюмського району пошкоджено  приміщення навчального закладу.