UA / RU
Підтримати ZN.ua

РФ масовано обстріляла два міста у Дніпропетровській області: кількість поранених зросла до 68

11 людей загинули.

 Російські окупаційні війська масовано обстріляли у понеділок, 8 липня, Дніпро та Кривий Ріг. Є багато поранених та загиблих, зазначив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у Telegram.

В обласному центрі один житель загинув, п'ятеро людей доправили до медичного закладу. Одна людина перебуває у важкому стані. 

Читайте також: Росіяни двічі обстріляли рятувальників під час гасіння пожежі у Дніпропетровській області

 Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив, що внаслідок обстрілів міста 10 людей загинули: шестеро жінок та четверо чоловіків. У Кривому Розі кількість постраждалих зросла до 47 людей. Дев’ять жителів перебувають у важкому стані.  Окупанти влучили по адміністративній будівлі промислового підприємства. 

Загалом унаслідок обстрілів Дніпропетровської області 68 людей дістали поранення, серед них — троє підлітків. У регіоні пошкоджено 28 приватних будинків, 10 багатоповерхівок, 15 автомобілів, магазин, два гуртожитки, коледж, медичний заклад.

Уранці 8 липня російські терористи атакували масовано ракетами Київ. Окупанти влучили у житловий будинок у Шевченківському районі. Також є попадання по головному корпусу дитячої лікарні "Охматдит". За даними ZN.UA, постраждали відділення токсикології та реанімація. Наразі у столиці відомо про 22 загиблих та 72 постраждалих.